Visie​​​​​​​
Bij Studio Down To Earth staat de gebruiker centraal. Samensmelting van binnen en buiten van architectuur en interieur en van mens en natuur. 
Studio Down To Earth is een architectenbureau die een samensmelting zoekt tussen binnen en buiten, architectuur en interieur en mens en natuur. Het gaat om de gebruiker en ontmoeting tussen verschillende werelden.
Elke omgeving heeft iets te bieden. Als we rondkijken en zoeken naar zowel de culturele als natuurlijke patronen, kleuren en materialen, kunnen we geweldige combinaties maken. Dit is een zoektocht naar mijn inspiratie als architect.
Ons motto is: Samensmelting van binnen en buiten, van architectuur en interieur en van mens en natuur. Terug naar de basis….
About
Rosa Jonkman studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft haar Master Architectuur gedaan op de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Bijzondere interesse heeft ze in het raakvlak van architectuur en landschaparchitectuur. Meer dan 5 jaar heeft zij gewerkt op verschillende bekende architectenbureau’s. Ze heeft onder ander gewerkt in Rio de Janeiro om zichzelf te verdiepen in het bouwen in andere klimaten en culturen. Verder heeft ze zich beziggehouden met zowel  internationale projecten als nationale projecten. Aan prijsvragen gewerkt voor publieke gebouwen en zich bezig gehouden met grootschalige en kleinschalige woningbouwprojecten.
In 2019 ging ze haar droom achterna en starte ze haar eigen bureau op.  Waarbij ze graag samenwerkt met verschillende disciplines, collega’s, opdrachtgevers en waarbij ze altijd openstaat voor nieuwe spannende samenwerkingen. Daarbij geeft ze graag les aan de nieuwe generatie architecten, stedenbouwers en landschapsarchitecten. 
Sinds 2023 is ze partner geworden bij STUDIOJEROENDEJONG waarbij de krachten gebundeld zijn om zo nog mooiere projecten te maken. 
Werkwijze
Opdrachtgevers variëren van particulieren, ondernemers, projectontwikkelaars en Provincies. We werken niet ‘voor’ maar ‘altijd samen’ met de opdrachtgevers. We verplaatsen ons in de wensen van de opdrachtgevers. We gaan als volgt te werk:
Wij maken op een onderzoekende manier kennis met de opdrachtgever(s) en de omgeving en proberen in kaart te brengen wat de wensen zijn. Vervolgens zetten we dit om in een passend ontwerp die hierop aansluit. 
Ons motto is: Back to the basic. Omdat de huidige wereld enorm complex is, vinden wij het belangrijk om multidisciplinair samen te werken met allerlei verschillende partijen om zo tot het beste resultaat te komen.

Wilt u vrijblijvend een gesprek en informatie over hoe een samenwerking eruit kan zien? 
Wilt u meer weten of kennismaken? Neem dan contact met ons op.